Seguici su

AVISU ABERTURA UFÌTZIU DE LÌNGUA SARDA

Su Comunu de Is Pratzas, impari a is comunus de Tuiri, Barúmini, Biddanoa Franca, Gésturi e Setzu, cun su progetu

SA MARMIDDA CHISTIONAT IN SARDU

finantziau de sa Regione Autònoma de Sardigna cunforma a sa L.482/99 “Normas in matéria de amparu de is minorias linguísticas stòricas” e a sa L.R. 22/2018, fait sciri a is tzitadinas e a is tzitadinus chi de su 05 de Friaxu 2024 e fintzas a su 27 de Donniasantu 2024 incarrerant is fainas de s'Ufítziu de sa Língua Sarda.

Data:
Lunedì, 05 Febbraio 2024
AVISU
ABERTURA UFÌTZIU DE LÌNGUA SARDA

Descrizione

S'Ufítziu at a essi in presèntzia in sa Sala Cunsiliari de su Comunu, in Bia Cagliari, 18, su lunis de is dexi de a mengianu a is duas de a merí (10.00 - 14.00).

S’operadori, Alessandro Garau, fait a ddu intendi cun sa mail alessandro.garau1976@tiscali.it o a su telèfunu 347 5108 365, o fintzas in sa pàgina facebook afatantis: https://www.facebook.com/samarmiddachistionatinsardu.

S’Ufítziu de sa Língua Sarda est a disponimentu de is Scolas, de is Assótzius, de is Atividadis cumertzialis e artisanas, de is tzidadinas e tzitadinus chi bolint:

• fueddai in sardu cun s' Aministratzioni Comunali;
  • apariciai ainas/materialis po is pipius e is piciocheddus;
  • imparai a ligi e scriri in sardu;
  • apariciai ainas/materialis po is atividadis cosa insoru ( es. locandinas, cartellinus o etichetas merceològicas);
  • tenni informatzionis chi pertocant sa língua, is traditzionis e sa stória de sa Sardínnia;

...e àteras cosas.

A cura di

Ulteriori Informazioni

Ultimo aggiornamento

05/02/2024 17:02

Quanto sono chiare le informazioni su questa pagina?

Valuta da 1 a 5 stelle la pagina

Grazie, il tuo parere ci aiuterà a migliorare il servizio!

Quali sono stati gli aspetti che hai preferito? 1/2

Dove hai incontrato le maggiori difficoltà? 1/2